Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Zagotovo ni malo gospodinjstev, ki imajo v nedeljo na jedilniku govejo juho. Odlična je, se strinjam. Tudi govedina iz juhe je nadvse okusna, vendar pogosto ostane v hladilniku. Nadvse dobra je v solati, na primer s čebulo in trdo kuhanim jajcem, danes pa za spremembo z ostankom jušne govedine pripravimo topel obrok.

Merjenje mineralne kostne gostote

Odkrivanje osteoporoze se opira na merljivo in ponovljivo tehniko merjenja kostne gostote.

Bolezen, katere pogostost iz leta v leto narašča

Pri srčnem popuščanju gre za klinični sindrom, ki je lahko posledica različnih bolezni. Glede na zadnje izsledke populacijskih raziskav je srčno popuščanje prisotno pri 2 do 5 odstotkih populacije, pri starejših od 65 let pa ta delež presega 10 odstotkov.

Astma je kronična vnetna bolezen dihalnih poti. Je ena najpogostejših kroničnih bolezni in njena prevalenca v zadnjih dvajsetih letih narašča. Po nekaterih ocenah naj bi simptome astme imelo 300 milijonov svetovnega prebivalstva.

Atopijski dermatitis je kronična srbeča vnetna kožna bolezen, ki se pojavlja v vseh starostnih obdobjih, pri dojenčkih, majhnih otrocih, mladostnikih in tudi odraslih. Ima jo 15 do 20 odstotkov ljudi v razvitem svetu.

Več je vredno, če lahko pomagaš ljudem, kot da le olepšuješ svet

Študiral je v Ljubljani in tu tudi pričel specializacijo. Sicer mu je bilo v medicini všeč kar nekaj specialnosti, v poletnih mesecih pa je volontiral na nekaj mestih, da se je bolje seznanil s strokami in ljudmi, a daleč najbolj všeč mu je bila oftalmologija.

O alergiji govorimo, kadar se imunski sistem pretirano odzove na sicer neškodljive snovi, ko torej z burnim vnetjem brani organizem pred snovmi, ki ga ne ogrožajo. Te snovi imenujemo alergeni.

NAČIN PLAČILA
Gotovina
Kartica Prve zdravstvene asistence (pregledi po pogodbi)
Plačilne kartice
maestorikona diners 12mcVisa 04moneta top logo
Nakup na obroke
za imetnike NLB Plačilnih kartic MasterCard, Zlati Mastercard,
Visa in Karanta (ne velja za posojilni kartici)
Več …
HIŠNI ZDRAVNIK
24 ur vsak dan
Zdravniška linija in obisk na domu
T: 080 8112