Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Res je, da v večini najbolj prija sezonska hrana, vendar ta izraz v zimskem času praviloma pomeni nekoliko težjo hrano. Če nič drugega, poleg »čiščenja« po praznikih občasno prija tudi kakšna bolj poletna hrana.

Tudi ob temperaturah pod ničlo lahko uživamo zunaj. Smučanje, drsanje, sankanje ali sprehod v naravi so le nekatere od številnih aktivnosti, ki jih lahko izberete. Zima je predolga in prelepa, da bi jo preživeli doma. Le ustrezno se je treba pripraviti in zaščititi.

 

Glivična okužba nohtov, ki jo strokovno imenujemo onihomikoza, je pogostejša na stopalih kot na rokah. Lahko je prizadet le en noht, najpogosteje na palcu stopala, sčasoma pa pride do okužbe več nohtov.

Znan pregovor pravi: če menimo, da smo premajhni, da bi povzročili spremembo, poskusimo spati v sobi s komarjem. To še kako drži. A komarji niso zgolj nadležni drobni insekti, temveč celo vodilni na lestvici 10 najnevarnejših živali na svetu.

Otroci pogosteje zbolevajo, ker njihov imunski sistem še ni tako dobro razvit kot pri odraslih osebah. Poleg tega so veliko časa v okoljih, kjer je prenos okužb med otroci velik: vrtec, otroška igrišča ... Otroške nalezljive bolezni so ob poteku brez zapletov nenevarne in se otrok z njimi prekuži. Torej pozneje za isto boleznijo ne zboli več; izjema je le škrlatinka, za katero lahko otrok zboli tudi večkrat.

Menopavza je trajno prenehanje menstruacije in je v večini primerov rezultat postopnega naravnega prenehanja delovanja jajčnikov v obdobju, ki se imenuje klimakterij. Obdobje plodnosti se konča in nastopi novo po menopavzi, v katerem ženske ob podaljševanju življenjske dobe preživijo kar tretjino svojega življenja.

Pozdravljeni. Na vas se obračam zaradi težave z uhajanjem vode. Stara sem 58 let in razen zdravil za krvni tlak in maščobe ne jemljem drugih zdravil.

Začasni trend in večna klasika. Trend je nasprotje klasiki, torej nekaj, kar je moderno zgolj omejeni čas, zato ga le redki preživijo in postanejo večna klasika. Toda medtem ko lahko dolgo in košato brado ukrotimo s škarjami, ko pride iz mode, ter široke hlače preprosto pospravimo na dno omare, ko postanejo le še smešen ostanek mode preteklih let, trendi estetske kirurgije ostanejo z nami za vedno.

Ljudje pogosto obiščejo zobozdravnika zaradi bolečine, izpadle zalivke, mostička ali zlomljenih protez. Pogosto prestavljajo obisk do zadnjega, saj se bojijo brezzobosti in neprijetnih posegov, ki jih čakajo. Sodobno zobozdravstvo ponuja številne začasne rešitve, ki ohranjajo ozobljenost pacientov tudi med zdravljenjem preostalih zob in podpornih struktur.

Ker je kolonoskopija pogosto neprijetna in včasih boleča, lahko preiskavo opravimo na prijaznejši način. Pregled lahko opravimo v analgosedaciji ali globoki sedaciji oziroma anesteziji.

NAČIN PLAČILA
Gotovina
Kartica Prve zdravstvene asistence (pregledi po pogodbi)
Plačilne kartice
maestorikona diners 12mcVisa 04moneta top logo
Nakup na obroke
za imetnike NLB Plačilnih kartic MasterCard, Zlati Mastercard,
Visa in Karanta (ne velja za posojilni kartici)
Več …
HIŠNI ZDRAVNIK
24 ur vsak dan
Zdravniška linija in obisk na domu
T: 080 8112