Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Začetek poletja je čas malo drugačne hrane in sezona piknikov je že v polnem razmahu. Na podoben način lahko popestrimo tudi domače jedilnike.

Oko leži v orbitalni votlini in je zavarovano z vekami in trepalnicami. Ob svetlobi se zenica skrči, poleg tega pa ob premočni svetlobi pripremo oči. To so naravni mehanizmi za zmanjšanje nevarnosti učinka škodljivih žarkov. Tudi ozonska plast zaustavi del škodljivih sevanj, a se koncentracija ozona v stratosferi pri nas vse bolj manjša.

Brez sonca življenja na Zemlji ne bi bilo. Njegovi žarki na človeka v mnogih pogledih delujejo blagodejno, ker dobro vplivajo na psihično počutje, poleg tega pa v koži omogočajo nastajanje za življenje pomembnega vitamina D. Vendar sončna svetloba ne prinaša le koristi, saj naši koži pretirano izpostavljanje soncu škodi.

Poletje je pred vrati in s tem tudi čas izletov in potovanj. Mnogi se boste odpravili na krajša ali daljša potovanja v bližnje ali pa bolj eksotične kraje. Ne glede na trajanje in cilj poti je priporočljivo potovanje dobro načrtovati.

Pri človeku je sluh je prvo čutilo, ki se razvije. Otrok že v maternici zaznava zvok. Pozneje v življenju je sluh najpomembnejše čutilo, ki omogoča medčloveško komunikacijo in tako pomembno vpila na duševno zdravje in čustveno ravnovesje. Prizadetost sluha ima različne vzroke.

Široka ponudba zobozdravstvenih storitev v tujini, ki ponujajo hitre, ugodne, kvalitetne in dolgoročne rešitve, premami marsikoga. Zaradi vrojenega strahu pred zobozdravnikom si vsi želimo opraviti s terapijo čim hitreje in pri tem ohraniti nespremenjen videz zobovja. Vprašanje je, ali je tak pristop k zobozdravstvu strokovno utemeljen in na koncu res najugodnejši?

Pogosto odvajanje seča v majhnih količinah, siljenje na vodo, bolečine ali pekoči občutki ob uriniranju, smrdeč urin, kri v vodi ali celo ledvene bolečine in povišana telesna temperatura so značilni simptomi in znaki, ki jih povezujemo z okužbo sečil.

Genitalni herpes je spolno prenosljiva okužba z virusom herpes simpleks v predelu spolovila, to je kjerkoli med popkom in dimljami. Obstajata dva tipa virusa (tip I in tip II) in oba lahko povzročita okužbo. Ista virusa lahko povzročita tudi okužbo na ustnicah, ki je celo pogostejša in ni genitalni herpes.

 

Težave v spolnem življenju oziroma motnje z erekcijo vsakega moškega zelo hudo prizadenejo. Nedolgo tega je bila to izrazita tabu tema, o kateri se ni govorilo, zato je težave reševal oziroma se z njimi soočal vsak po svoje.

Pandemija spolno prenosljivih okužb v svetu narašča, saj po ocenah Svetovne zdravstvene organizacije vsako leto prizadene 499 milijonov ljudi, najbolj pa so ji izpostavljeni mladi.

NAČIN PLAČILA
Gotovina
Kartica Prve zdravstvene asistence (pregledi po pogodbi)
Plačilne kartice
maestorikona diners 12mcVisa 04moneta top logo
Nakup na obroke
za imetnike NLB Plačilnih kartic MasterCard, Zlati Mastercard,
Visa in Karanta (ne velja za posojilni kartici)
Več …
HIŠNI ZDRAVNIK
24 ur vsak dan
Zdravniška linija in obisk na domu
T: 080 8112