Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Ste že kdaj nosili polno vrečko živil iz trgovine ali manjši nahrbtnik v hribe? Le slabih pet dodatnih kilogramov je bil razlog, da so vas prav kmalu pričeli boleti ramena, noge in hrbet. Večina se nas zato izogiba nošenju nepotrebnih bremen. Ste kdaj pomislili, da bi bila ta odvečna teža na vas samih? Ste prepričani, da ne nosite preveč?

V medijih in tudi drugod lahko zlasti v ponovoletnem času pogosto zasledimo navodila za raznorazne očiščevalne diete, namenjene »razstrupljanju telesa«, ki pa v strokovni javnosti večinoma niso deležne posebne pozornosti. Zakaj je tako?

Ob vstopu v novo leto se pri ljudeh okrepi zavedanje, da je čas za spremembo. Da je bilo v preteklem mesecu ali dveh zaradi praznikov in večjega uživanja bolj mastne, kalorično bogate hrane, pa tudi sladkarij in alkohola, vsega preveč. Tudi manj gibanja in manj zadrževanja na svežem zraku naredi telesu nekaj škode.

Temeljna zdravila za zdravljenje kronične obstruktivne bolezni (KOPB) in tudi astme so v farmacevtskih oblikah za inhaliranje. Te omogočajo dostavo zdravilne učinkovine neposredno na mesto delovanja, v pljuča, kar zmanjša sistemsko obremenjenost organizma z zdravilom. Za učinkovitost zdravljenja je zelo pomembna pravilna aplikacija zdravila oziroma tehnika rokovanja s pršilniki.

Znano je, da je uživanje tobaka, pretežno s kajenjem cigaret, najpomembnejši preprečljivi vzrok obolevanja in prezgodnje smrti v razvitem svetu.

Prof. dr. Marko Noč, interventni kardiolog

V svoje znanje in sposobnosti je vložil veliko truda in prostega časa. Nič ni prišlo samo od sebe, pravi.

NAČIN PLAČILA
Gotovina
Kartica Prve zdravstvene asistence (pregledi po pogodbi)
Plačilne kartice
maestorikona diners 12mcVisa 04moneta top logo
Nakup na obroke
za imetnike NLB Plačilnih kartic MasterCard, Zlati Mastercard,
Visa in Karanta (ne velja za posojilni kartici)
Več …
HIŠNI ZDRAVNIK
24 ur vsak dan
Zdravniška linija in obisk na domu
T: 080 8112