Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Nosečnost je čaroben čas v življenju ženske, saj iz dveh majhnih celic v njenem telesu nastane novo življenje. Hkrati pa je to čas velikih sprememb v ženskem telesu in čas velikih skrbi, kako najbolje ravnati v dobro ploda. Zato so v tem prispevku zbrana vsa najnovejša dejstva o prehrani in dodatkih k prehrani, ki jih nosečnica potrebuje.

Uhajanje urina med spolnim odnosom je relativno pogosta težava, saj resne študije opisujejo, da urin med spolnimi odnosi občasno uhaja od 10 do 24 odstotkom žensk.

Urinska inkontinenca je nehotno uhajanje urina, ki predstavlja zdravstveni, socialni in psihični problem, ki pomembno vpliva na kakovost življenja ženske.

Otorinolaringologija je veda, ki se ukvarja z boleznimi ušes, nosu, žrela in grla. Vsa ta področja lahko prizadene tudi alergija, ki se kaže na različne načine. Bolezen močno oslabi kakovost življenja bolnika in povzroča različne zaplete, zato je pomembno, da jo prepoznamo, saj se ji le tako lahko izognemo oziroma jo ustrezno zdravimo.

Piše: Andreja Kofol Seliger

V povprečju se namreč začne že v prvem tednu februarja. Potek sezone je odvisen od vremena, predvsem od temperatur zraka.

Alergijski rinokonjunktivitis, kakor strokovno poimenujemo seneni nahod, je najpogostejša alergijska bolezen. V bolj ali manj izraženi klinični sliki ga najdemo pri približno 25 odstotkih odrasle populacije, najpogostejši je v starostni skupini 15–25 let.

Prof. dr. Tadej Battelino, pediater

Njegovo delo in delo njegove ekipe je zahtevno tudi zato, ker poleg kronično bolnih otrok »zdravijo« tudi njihove starše.

NAČIN PLAČILA
Gotovina
Kartica Prve zdravstvene asistence (pregledi po pogodbi)
Plačilne kartice
maestorikona diners 12mcVisa 04moneta top logo
Nakup na obroke
za imetnike NLB Plačilnih kartic MasterCard, Zlati Mastercard,
Visa in Karanta (ne velja za posojilni kartici)
Več …
HIŠNI ZDRAVNIK
24 ur vsak dan
Zdravniška linija in obisk na domu
T: 080 8112